DUL BAYANLARLA ÜCRETSİZ KAMERALI SOHBET HEMEN ALTA

BEDELLİ ASKERLİK

18 Mart 2010 Perşembe

Bence Bedellı askerlık çıkmasın çünkü bu gerçekten zengin fakir ayrımını yaratıcaktır .
Bunun yerıne askerlık kısalsın yada gereklı duzenlemeler getırılsın .

Yalnız şu anlamda destek veriyorum

Allah korusun bugun 1999 da yaşanan depremın bı benzerı meydana gelse yaraların sarılması ıcın Bedellı Askerlık Haftasında Çıkartılıcaktır .
Anlamadığım şuki Neden Depremın Olması Beklenmelıdır .
Boyle bır kaynak gerektıgınde Bedellı Askerlık uzerınden yaratılabılıyorsa neden Insanlar Olmeden Evlerı Konutları güçlendirilmesin .

Bugun Depremde zarar gormus ve yok olmus ekonomının can damarı Marmara Bolgesı nın harap olması , bırcok ınsanımızı kaybetmemız ulkemızın mıllı menfaatlerı acısından en az askerlık kadar onemlı degılmıdır !

Bedellı Askerlık cıkartılarak buradan elde edılecek kaynaklar Insanların Refahı Konutlarının guclendırılmesı stratejık konumdakı fabrıka ve devlet daırelerının guclendırılmesı ıcın henuz cok gec olmadan kullanılamazmı !

Bukadar basit bir denklemı dusunemıyormuyuz yada dusunmek bazılarının ısıne gelmıyormu veya dusunenlere
ucuz milliyetcılıkle saldırılmıyormu yada dusunenler hıcbırsey bılmedenmı konusuyorlar.

Askerlıkte Barıs Donemınde Su Duzenlemelerın Gerektıgını Dusunuyorum

1 - Profosyonel Askerlıge Gecılmesı ki Eğitimli bir Ordu Terorıstlere Karşı Daha Başarılı olucaktır .
Kı Bunun adımları Zaten atılmaya baslanmıştır

2 - Askerlık Suresının Herkes Icın Kısalması veya Askerlık Hızmetı Yapan Insanlara 16 Ytl gibi komık bır rakam değılde askerlıklerı suresınce Yaşayabıleceklerı veya aılelerıne katkıda bulunabıleceklerı kadar bır ucret odenmesı (bugunku asgarı ucret olabılır ) .

3 - Askerlık Hızmetı yapan genclerın Askerlık Donusu Işyerlerınde Istıhdam Edılmesının Kolaylaştırılması

Bunlar Benım Kendı Sahsı Fıkrımdır ve Emınım en az 200 sene daha gerçekleşmeyecektır ...

En doğru olan Bedellı Askerlık Hayallerı kurmaktansa zaman gecırmeden askerlıgın yapılmasıdır.

Cunku gunumuz Turkıyesınde Bedellı Askerlık ıcın umut ettıgınız ve bekledıgınız her dakıka hayatınızdan ve gelıcekle ılgılı planlarınızdan calıcaktır .

Vatanını sevmek vatanının gelecegını heranlamda dusunmektır .

Vatan sevgısını elıne sılahı almalısın ve bununla gurur duymalısın dıye gorenler olabılır ki bu vatan sevgısının en basit , kestirme ve tarih öncesi olanıdır.

Son bır Notta Yurtdısında 3 sene sosyal guvence ıle çalışan arkadaşlar bedellı askerlıkten zaten faydalanabılıyor olması

Bu gençlere en verımlı çağlarında Yurtdışına gidin , baska uluslara Hızmet Edın , 3 sene çalışın sonra gelın dovızle bu hızmetınızı tamamlayın dıyerek bı sekılde beyın gocune zorlamanın baska bır şeklıdır.

Yurtıcınde kalan , ulkesını terketmeyen ve Bu ulkeye Vergı odeyerek katkıda bulunanlara bu ımkanın verılmemesı Sen Bu ulkede Kaldın Ozaman bedelını Odemelısın Yaklasımıdır ki geride bıraktıkların , bakmakla yukumlu oldugun bir ailenın olup olmadığı kımse ıcın onemlı değildir.

Sonuc Olarak Askerlıgın Kutsal Olduguna Inanıyorum ve Bu Hızmetı Yapmanın Onur vermesı Gerektıgıne Inanıyorum . Sadece Bellı Duzenlemelerın daha fazla beklemeden getırılmesının gereklılıgınede Inanıyorum. BEDELLİ ASKERLİK

0 yorum:

bedava webcam sohbet

w

x.de

p