DUL BAYANLARLA ÜCRETSİZ KAMERALI SOHBET HEMEN ALTA

anne-sutunu-artiran-bitkiler-nelerdir

26 Haziran 2010 Cumartesi

ANNE SÜTÜNÜ ARTIRAN BESİNLER
Anne sütünün önemi hergün bir kez daha kanıtlanıyor. Özellikle ilk 6 ayda bebekler mutlaka anne sütü ile beslenmelidir. Uzmanlar bebeklerin sağlıklı gelişimi için anne sütünün önemini vurguluyor. Anne sütünü artırmak için Ahmet Maranki aşağıda sıraladığımız besinleri tüketmek gerekir diyor.
Anne sütünü artıran gıdalar:
İncir : Anne sütünü artırdığı gibi, kış aylarında vücut direncini de arttırır. Çeşitli sağlık sorunlarına karşı vücuda dayanıklılık ve kuvvet kazandırır.
Beyaz Üzüm : Yeni doğum yapmış annelerin sütünü artırdığı gibi tam bir kalp dostudur.
Tahin Helvası : Anne sütünü artırıcı etkisinin yanında balgam söktürücü ve saç dökülmesini engelleyici özellikleri de vardır. Ayrıca sedef, egzama gibi hastalıklara da iyi gelir.

Dereotu
: Anne sütünü artırması için tüketilmesi gereken etkili gıdalardan biridir.

Beyaz Dut ve Dut Kurusu : Bebek emziren annelerin sıklıkla tüketmesi gereken bir gıdadır. Bebek emziren annelerde vücudun güç kaybına karşı vücudu kuvvetlendirir. Anne sütünü artırdığı gibi kansızlığa da iyi gelir. Karaciğeri besler. Ateş düşürür. Bademcik, boğaz iltihaplarına ve öksürüğe karşı faydalıdır.
Anne sütünü Azaltan Yiyecekler
Bebek emziren annelerin yememesi gereken yiyecekler de vardır. Tabi genel olarak bu gıdalar da vücuda faydalıdırlar fakat anne sütünü azaltırlar. Bu yüzden sütünün azalmasını istemeyen anneler nişasta ve nişastalı gıdalardan, maydanoz, nane ve turşu yemekten kaçınmalıdırlar.anne-sutunu-artiran-bitkiler-nelerdir

0 yorum:

bedava webcam sohbet

w

x.de

p