DUL BAYANLARLA ÜCRETSİZ KAMERALI SOHBET HEMEN ALTA

erken boşalma sorununu nasıl çözebiliriz

20 Haziran 2010 Pazar



Erken Boşalma Sorununu Nasıl Çözeriz

Erken boşalma,günümüzde çoğu erkekte görülen bir sorun.Bu durum kendi kendin fark edilmesi ile ya da doktora başvurulması ile ortaya çıkabiliyor.
Tecrübesizlik,heyecan,yeni bir partnerle birleşme arzusundan kaynaklanan bu sorun yüksek eğitimli insanlarda daha çok görülmüştür.
Eğer eşler görev icabı cinsel birleşmeyi deniyorlarsa heyecan ve zevk durumu ortadan kalktığı için erkek bu durumu çok sık yaşayabilir.
Bunların dışında;erkekte vajinayla ilgili korkular,endişeler,cinselliğe karşı olan yanlış inanışlar yüklenilmiş önyargılar,katı dinsel inançlar,karşı cinse düşmanlık duygusu,özgüven eksikliği ve bazı fiziksel rahatsızlıklar erken boşalma faktörleri arasında sayılabilir.
Erkek cinsellik hayatını yasak ilişkiler üzerine kurarsa,bunlardan kaynaklanan korku ile erken boşalma riski başlatır ve evlendiği zaman alışkanlık olarak sürmesine neden olur.
Peki hangi durumlarda erken boşalma teşhisi koyulabilir?
Evet bu sorunun cevabı net değildir.Ama genel olarak uzmanlara göre ilişkinin ilk % 50 lik kısmını tamamlamadan ya da tamamladıktan hemen sonra gelişen boşalmalara erken boşalma teşhisi koyabiliriz.
Nasıl çözebiliriz?
Öncelikle erken boşalma konusunda erkek zihnini rahatlatmak zorundadır.Her cinsel problemde olduğu gibi olayın belirtilerini çözmekten önce neden böyle olduğunu belirlemek ve bu yolda çözüm yoluna gitmek çözüm yolunda başarıya götürebilir.
Heyecan fazla olmamalı,Evet ilişkiler bir heyecan üzerine kuruludur fakat heyecan konusunda kendimizi kontrol edemezsek sonucun erken boşalma olması kaçınılmazdır.
Ön sevişmeyi uzun tutun! Ön sevişme ne kadar iyi ve yerinde olursa beyin başarı olarak tasarladığı orgazm konusunu zihinden çıkartır ve ilişkiye konsantre olmayı sağlar.Bu durumda boşalma yerine haz alma zevklenme duygusu yer alacağı için bu problem çözülmüş olur.
Doğrudan cinsel birleşmeye geçmeyin! Evet başladığınız bir şeyi bitirme arzusu içinde olmayın.Anatomik yapınıza güvenin gerekeni gerektiği yerde yapacaktır.Siz sadece keyif almayı ve keyif vermeye odaklanın.
Yavaş olun! Direk olarak geçilmiş bir birleşme takdir edersiniz ki çok uzun süre sonuçlanmaz.Direk olarak neticeye kavuşursunuz ve bu kadar mıydı dersiniz.
Uzmanlar erken boşalma soruna çözüm olarak.Cinsel içerikli masajları,partnerlerin birbirlerin kur yapmalarını tavsiye ediyor.Yani adım adım yavaş yavaş birleşmeye başlayabilirsiniz.
Çözüm çok basit sakin olun,adım adım ilerleyin.Bunun bir görev değil zevk alma ve mutlu olma olarak düşünün işinize bakın.
Eğer partner olmadan erken ejakülasyon söz konusu ise yine benzer durumlar söz konusudur.Adım adım ilerlemek gerekerir.Bu durum tamamen psikolojiktir.Çünkü anatomik olarak ya da sekonder olarak gelişmiş bir rahatsızlığa bağlı olarak erken boşalma söz konusu olmaz.erken bosalma sorununu nasil cozebiliriz-cinselik-sohbet-msn

0 yorum:

bedava webcam sohbet

w

x.de

p