DUL BAYANLARLA ÜCRETSİZ KAMERALI SOHBET HEMEN ALTA

temmuz ayı burç yorumları

20 Haziran 2010 Pazar

Sevgili boğa burçları, temmuz ayında ikili ilişkileriniz son derece iyi geçicek , romantizmin doruklarına ulaşacaksınız.Partnerinizi çok iyi tanıdığınıza inanıyorsanız bir sonraki aşamaya geçmek için çok iyi bir aydır temmuz.  Temmuz ayında yeni bir ilişkiye başlayacaksanız, ilişkiniz uzun vadeli olabilir. Karakter olarak fazla değişikliklerden hoşlanmaya bir yapıya sahipsiniz.
İş hayatınızda ise , aile büyüklerinizin size bırakmış olduğu mirası satmanız gündeme gelecektir. Temmuz ayında alım-satım işlerinde kar sağlayabilirsiniz. Borsada bir miktar paranız varsa yine sizin için kazançlı bir ay olacaktır.Tatile çıkmayı düşünüyorsunuz fakat temmuz sonuna kadar işlerinize odaklanmalı ve yıllık izninizi ağustos ayında kullanmalısınız. Temmuz ayı iş hayatınız için çok verimli geçecek bir ay.
Sağlık açısından ise boğalar, yaz ayı olmasına rağmen nezle’ye dikkat. Boğazlarımızı aşırı soğuk yiyecek ve içeceklerden korumalıyız.temmuz ayı burc yorumları-boga-akrep-aslan-koc-ikizler-basak-terazi-oglak-kova-balik-anları-nedir

0 yorum:

bedava webcam sohbet

w

x.de

p