DUL BAYANLARLA ÜCRETSİZ KAMERALI SOHBET HEMEN ALTA

survivor-kizlar-ve-erkekler-izle

23 Haziran 2010 Çarşamba

 Survivor ne zaman başlayacak?..
Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği ‘Survivor Kızlar Erkekler’ ne zaman başlıyor? İşte ayrıntılar…
Var mısın Yok musun yarışmasının unutulmayan 10 kız ve 10 erkek yarışmacısının Panama’da hayatta kalma mücadelelerini heyecanla izleyeceksiniz. Vahşi doğada hayatta kalmak için mücadele veren yarışmacılarımızın ne yatacak yerleri ne de yiyecek yemekleri var.. Tek amaçları hayatta kalmak olan yarışmacılar zorlu 45 günün sonunda aynı zamanda 500 Bin TL’lik ödülün sahibi olmak için birbirleri ile kıyasıya rekabete giriyorlar.
Daha önce Var mısın Yok Musun’da yarışan Oğuzhan Eroğlu, Aydın Gülşen, Metin Özkaya, Emin Sefer, Furkan Dede, İhsan Tarkan, Kemal Özcanlı, Hakan Hatipoğlu, Metin Avşar ve rtan Rodoplu erkekler takımını oluşturuyor. Gizem Akın, Başak Özer, Ezgi Sözüer, Canan Karlı, Seda Şer, Berke Sarp, Merve Oflaz, Tuğçe Al, Seda Aktuğlu ve Hicran Işık ise kızlar takımını oluşturuyor. Seda Aktuğlu yarışmaya sonradan dahil oldu. Yarışmaya ilk olarak kızlar takımında başlayan Nilgün Karataş, sağlık nedenlerinden dolayı yarışmayı bırakarak, yerine Seda Aktuğlu geldi .
                     
Nilgün Öğretmen hayaline veda etti
Yarışmanın çekimlerinin ilk başladığı andan itibaren yarışmacılar zorlu şartlara adapte olabilmek için mücadele veririken, bir yandan da kızlar takımı daha yolun başında ilk firesini verdi. Sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya kısa bir süre tekerlekli sandalye ile devam etmeye çalışan Nilgün Karataş, ayrılarak bir yandan da hayallerine veda etti. Nilgün öğretmenin yerine yarışmaya Seda Aktuğlu dahil oldu. Nilgün Öğretmen, Panama’ya ve hayallerine veda ederkende duygusal olarakta zor anlar yaşadı.
Zorlu 45 günde yarışmacılar hem bireysel olarak hem de takım olarak başarılı olmak zorundalar. Yarışma esnasında yapılan röportajlarda da yarışmacıların kimisi yarışmanın zorluğundan kimisi de sevdiklerine duydukları özlemden dolayı göz yaşlarına hakim olamadığına şahit olacaksınız.
Dünyanın en zor yarışması Acun Ilıcalı ile ‘Survivor Kızlar – Erkekler’ 17 Nisan Cumartesi akşamı Saat 20.00′da Show Tv ekranlarında…survivor-kizlar-ve-erkekler-izle-fragmani-27-haziran-2010-seyret-izle

0 yorum:

bedava webcam sohbet

w

x.de

p