DUL BAYANLARLA ÜCRETSİZ KAMERALI SOHBET HEMEN ALTA

izmir-tepecik-genelevi-kadınlari-resimleri

12 Haziran 2010 Cumartesi

ERGÜL UYSAL İZMİR- İzmir'in Konak İlçesi Belediye Başkanı Erdal İzgi, İzmir'e modern bir genelev kazandırmak için yer arayışı içinde olduklarını söyledi. Belediye Başkanı İzgi, içinde bowling salonu, sauna, kütüphane gibi sosyal mekanların olacağı genelev içinde travestilere de yer ayrılacağını belirtti.
Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda ilk kez bir işyerine "Turizm İşletme Belgesi" verilmesi nedeniyle gerçekleştirilen tanıtıma katılan Konak Belediye Başkanı Erdal İzgi, modern bir genelev yapmak için arayış içinde olup olmadıkları yönündeki soruyu cevaplandırdı. Tepecik semtindeki genelevin mutlaka şehir dışına taşınması gerektiğini vurgulayan Erdal İzgi, "Ben şuna inanıyorum; İzmir'de genelevin mutlaka kent dışına taşınması, travestilerin o genelev içerisinde ayrı bir bölümde faaliyet göstermeleri veya çalışmaları gerekir. Yoksa Kemeraltı'na, Alsancak'a tabi ki gelecekler. Onlar da bizim bir şekilde kadersizlerimizdir veya kaderleridir. Cinsel tercih meselesidir. Gelirler, otururlar, yerler, içerler. Akşam saatinde, burada hareket başladığında herkes gelecektir. Cinsiyeti veyahut da cinsel tercihi ne olursa olsun, tabi ki Kemeraltı'na da gelecektir. Cinsel tercih konusunda herkes herkese saygı duymalıdır" şeklinde konuştu.
Başkan İzgi, düşündükleri modern genelev projesi konusunda şunları söyledi:
"Travestilerden bana böyle bir istek gelmedi. Dediğim gibi, model bir genelevi yaratma çabası içerisinde, bowling salonu ile kütüphanesiyle, internetiyle, saunalarıyla, Türk hamamıyla, ki şu anda ciddi bir yer arayışı içerisindeyiz, mutlaka ve mutlaka travestileri de o sosyal mekanda bir yere koymak zorundayız. Yani, hiçbir şekilde elimizin arkasıyla iteceğimiz insanlar değildir bunlar." izmir-tepecik-genelevi-kadınlari-resimleri

0 yorum:

bedava webcam sohbet

w

x.de

p